Integritetspolicy

Vem är jag?

Jag heter Emma Eriksson och skapar och säljer min konst via denna webbsida under företagsnamnet Emma Eriksson Art.

Kontaktuppgifter

Företagsnamn: Emma Eriksson Art
Namn: Emma Eriksson
E-postadress: emma@emmaerikssonart.com
Tel. nr: +46 (0) 70 781 42 38
Org.nr: Ges på förfrågan.
Godkänd för F-skatt: Ja
Besöksadress: Kärravägen 2, 746 39 Bålsta, Sverige

Vad jag samlar in och lagrar

När du köper från mig, ombeds du att ge mig information som innefattar ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, e-postadress, telefonnummer och kreditkortsuppgifter/betalningsuppgifter. Denna information används för syften, såsom att:

  • Skicka information till dig om ditt konto och din beställning
  • Svara på dina frågor, inklusive återköp och klagomål
  • Behandla betalningar och förhindra bedrägerier
  • Följa lagliga krav, såsom momsberäkning
  • Förbättra butikserbjudanden
  • Skicka dig marknadsföringsmeddelanden, om du väljer att ta emot dem

Generellt lagras bara information om dig så länge jag behöver informationen för de ändamål vilka jag samlar in och använder den, och så länge jag inte är juridiskt skyldig att lagra den. Till exempel kommer jag att lagra beställningsinformation för gällande tidsperiod för skatte- och redovisningsändamål. Detta inkluderar ditt namn, e-postadress och fakturerings- och leveransadresser.

För alla kontaktformulär på denna webbsida används WordPress-pluginet Contact Form 7. För att lagra datan används pluginet Flamingo. All data från kontaktformulären (namn, email och meddelande), tillsammans med metainformation som tid när meddelandet skickades, ursprunglig IP-adress, samt information om vilken browser som använts, sparas lokalt på webbsidan på obestämd tid. Om du önskar att jag tar bort informationen, kontakta mig. All data från kontaktformulären används av mig själv för kundkommunikation. Informationen används aldrig till marknadsföring eller säljs till tredje part.

Om du prenumererar på mitt nyhetsbrev eller om du har köpt något på min hemsida, finns det en stor chans att du kommer att få e-post från mig. Jag skickar endast e-post till dig som du har valt att ta emot, eller som avser de tjänster som jag tillhandahåller till dig. För att skicka e-post till dig används namnet och e-postadressen du ger oss. För att förhindra missbruk av systemet loggar webbplatsen även den IP-adress du använde när du anmälde dig till tjänsten. Ingen identifierbar information spåras annars utanför denna webbplats förutom e-postadressen.

Cookies

Medan du besöker min webbplats, kommer följande att spåras:

  • Produkter som du har visat: detta används för att exempelvis visa dig produkter som du nyligen har tittat på.
  • Platsinformation, IP-adress och webbläsartyp: detta används för ändamål såsom momsberäkning och fraktkostnader

Jag använder också cookies för att hålla reda på varukorgens innehåll medan du använder min webbplats.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter jag har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett mig. Du kan också begära att jag tar bort alla personuppgifter jag har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som jag är tvungen att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Hittade du inte det du sökte?

Hittade du inte svaret på din fråga? Kontakta mig. Du kan också läsa vidare på följande sidor.